Om GBOB

Firmaprofil
Giver Bygge- og Boligservice er grundlagt i februar 2014. Firmaet er et mindre byggefirma med håndværkere og byggeledere der har stor erfaring indenfor alle områder af byggeri. Det er vores klare ambition at give kunderne en service, hvor de føler, at de selv er en stor del af hele processen.
Kompetencer
Vores håndværkeres store erfaring og mange kompetencer lægger grundlaget for alle de ydelser og professionelle løsninger vi tilbyder. Der lægges derfor stor vægt på udnyttelsen af disse i udførelsen, for at opnå den bedste kvalitet til den rigtige pris. Vores kernekompetencer ligger primært i byggeområderne: Tømrerarbejde, Renoveringsopgaver, Nybyggeri og Boligservice. Derudover er byggeledelse en naturlig del af alle vores ydelser og er især relevant når vi tager underleverandører ind til at klare delopgaver som ligger uden for vores kompetencefelt. Alle vores underleverandører er autoriserede professionelle og følger samme grundlæggende værdier som GBOB.
Forretningsgrundlag
Vores forretningsgrundlag er service ydelser inden for vor kompetencefelt til privat og erhvervs kunder, hovedsagelig i Nord-og midt Jylland.
Historie
Virksomhedens startede i februar 2014 som en del af TMNielsen ApS.

I februar 2015 blev GBOB ApS grundlagt af fire personer med forskellige faglige baggrunde og kompetence områder, hvilket gav en alsidig og solid virksomhed med tværgående kompetencer og erfaring. Ejerkredsen bestod af en direktør Thomas Madsen Nielsen, der p[ dav;rende tidspunkt havde været selvstændig i mere end 15 år, to håndværkere John Johnsen og Allan Thomsen med forskellig og meget bred erfaring i byggebranchen og administrator Tage Søborg med stor erfaring inden for kundehåndtering og virksomhedsadministration.

Grundlæggerne af GBOB:
Allan Thomsen

avatar

Direktør, byggeleder & Medejer
Mobil: 61678004
Email: gbob@gbob.dk

John Johnsen

avatar

Byggeleder & Medejer
Mobil: 23440345
Email: gbob@gbob.dk

Thomas Nielsen

avatar

Regnskab & Medejer
Email: tmn@tmnielsen.dk

Tage Søborg

avatar

Udtråd af ejer kredsen 19.02.2022

16 marts 2016 blev aktiviteterne udvidet med et søster selskab GBOB Multiservice. GBOB Multiservice ApS blev stiftet af de de 4 oprindelige ejere af GBOB ApS samt Lars Sørensen. Tage Søborg blev direktør for GBOB Multiservice.
Hvor GBOB ApS primært skulle tage sig af entrepriser og håndværker opgaver, skulle GBOB Multiservice APS have mere fokuserer på service- og arbejsmandsopgaver.

8. marts 2019 Overtog Allan Thomsen direktør posten fra Thomas Madsen Nielsen, som i stedet fik ansvaret for regnskab.

I 2020 ønskede ejerne mere direkte focus på deres forskellige forretningområder, så det blev besluttet at splitte ejerskabet op.
1. janaur 2020 udtrådte John Johnsen, Allan Thomsen og Thomas Madsen Nielsen af ejerkredsen for GBOB Multiservice AoS.
19. februar 2022 udtrådte Tage Søborg af ejerkredsen for GBOB ApS.
Virksomhedens kerneværdier
 • Kvalitet, Åbenhed, Fleksibilitet og Service
 • Kvalitet i tilbudsgivnings fasen
 • Kvalitet i af opgaverne udførelse
 • Kvalitet i aflevering og evt. opfølgning
 • Kvalitet og åbenhed fra tilbud til aflevering
 • Fleksibilitet for kunderne i materiale valg
 • Fleksibilitet for kunderne i procesvalg
 • Service og rådgivning i konstruktions fasen
 • Service og rådgivning i materialevalg
 • Service og rådgivning i vedligeholdelses fasen
Virksomhedens kernekompetencer
 • Renovering og nybyggeri
 • Renoveringsopgaver hvor vi påtager os entreprise opgaven fra tilbud til aflevering
 • Renoveringsopgaver hvor vi kun udfører tømrerarbejdet
 • Nybyggeri hvor vi påtager os entreprise opgaven fra tilbud til aflevering
 • Nybyggeri hvor vi kun udfører tømrerarbejdet
 • Boligservice med byggerelaterede opgaver for kunder
 • Underleverancer til kollegaer i branchen
Samarbejdspartnere

Når vi påtager os hovedentreprisen, udfører vi typisk opgaven med vore faste samarbejdspartnere inden for andre fagområder (el, vvs, mur, kloak osv.) men hvis kunden selv ønsker at sammensætte en gruppe af håndværkere, kan vi naturligvis også tilbyde, at vi kun står for tømrer arbejdet. Derudover er vi også medlem af byg garanti, som sikrer dig fuld sikkerhed igennem hele processen. Skulle der opstå problemer under eller efter byggeriet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. I tilfældet af, at vores service ikke er lever op til dine forventninger, kan du altid kontakte Byggeriets Ankenævn for yderligere hjælp.